lördag 16 mars 2013

Före och efter


I dag har jag varit på loppis..i mitt eget hus! Bland annat fyndade jag den här tavlan....

Eller så här såg den ut från början! Hittade en gammal ram i ett
hörn och sedan en bit av en pärlspontsskiva.


Ett par glaslampor som aldrig kommer att sättas upp. Med lite chalk paint så fick de nytt liv som ljuslyktor/eller krukor...

Favorit tavlor just nu är dessa två gamla veckotidningar som jag ramat in och hängt upp i hallenEn väldigt billig loppis tur blev det i dag!

Ha en härlig lördag kväll
Kram/Anneli

tisdag 5 mars 2013

New England tavla


Ännu har vi det långt till sommaren och vågornas brus. Vi har inte varit till New England om ni trodde det...utan det här är bilder från Gullviks havsbad i höga kusten.

Som sagt så håller vi på att renovera och det blir lite virkes spill.........perfekt att göra skyltar av! Så bered eder på en skylt kavalkad framöver!!!

Ha det så bra/ Anneli

söndag 3 mars 2013

Tavlor med text!


Hejsan igen! hoppas att allt är bra med er! Har länge sneglat på tavlor med text och tycker att det är så fint. Men med studentekonomin så får man hålla igen... Iallafall så hade jag två träskivor över som jag målat med Annie Sloan chalk paint.De blev färdiga i kväll och jag var bara tvungen att visa dem för er....
 

En till badrummet blev det också!

ha fortsatt mysig söndag kväll/Anneli

Påskpyssel


Lite pyssel hinner jag med mellan läxläsningen, läser just nu till tandsköterska. Har precis varit ute på en praktik period och har min sista dag i morgon.
 

Eftersom det är min sista dag i morgon,så vill jag självklart bjuda på något . Har vikt och klistrat en egen påse och dekorerat den med en söt bild och fjäril. I påsen tänker jag lägga ett påskägg målat med en "vaniljaktig färg"tryckt en text med stämpel. I ägget tänker jag lägga i lite mörk choklad. Lite kaxigt kanske att ge till en folktandvård....men vet ni vad de som jobbar där är också människor och gillar godsaker!!!


Sen kunde jag inte låta bli att köpa de här söta servetterna. Blir så glad av färgerna. Ett vitt ljusfat fick sig en ny vårskrud med lite decopagelim.

Ha en trevlig söndag och på återseende
Kram/Anneli